Крисия D от кецовете до токчетата

Крисия D от кецовете до токчетата

Тази седмица в “Автограф” гостува едно силно, независимо и открояващо се момиче - Крисия D. Певицата си припомня как е попаднала в музикална компания “Пайнер” преди пет години, когато е била само на двадесет и как се е променил живота й оттогава.

“Много неща ми се случиха през тези години. Пет години не е малко време. За мен извода е, че от 20 до 30 години човек започва да получава едни болезнени житейски уроци, които те поставят пред избори, съответно правилни или грешни, изграждат опитност, изграждат те като личност, изграждат ценностната ти система и това да осъзнаеш собствените си нужди. И разбира се, минаваш през много болезнени преживявания, защото тозиa процес е болезнен процес.”

“При мен влизането в “Пайнер” се случи месец след навършването на моите двадесет години и след това започна един такъв период, в който някак си не можах да се зарадвам истински, че съм сбъднала най-голямата си мечта, защото започнаха лични преживявания и катаклизми. И в момента, в който човек е готов да полети, да изживее нещо, друго нещо го смъква на земята. Което ти показва, че не сме неприкосновени. Всичко човешко и всичко, което е нормално да се случва на хората, няма да пропусне и мен, както и останалите.”

Певицата казва, че не се е главозамаяла откакто е в “Пайнер”, а напротив. Всичко, което е правила през този период, и в работата, и в приятелския, и в семейния й кръг, се е стремяла да гледа много реално на нещата.

Крисия D признава, че все пак има едни моменти, които изживяваш прекалено емоционално.

“Идва един друг етап, в който си казваш: “Ако продължа тази нездравословна емоционалност, аз не мога да намеря решението да се справя с даден проблем, с който се сблъсквам. И съответно тогава се стягаш и намираш вътрешна сила. Тези уроци те карат да ставаш силен, дори и да не искаш, защото трябва да ги минеш. И просто помъдряваш.”

Крисия D споделя пред водещата Галя Димитрова, че е била  поставена пред малко по-различни обстоятелства, защото е започнала да работи от много малка по заведенията. Нейните колеги са били с поне десет години по-големи от нея, а тя е била едва на 16.

“За да ме вземат на сериозно, за да бъда по някакъв начин пълноценна за тях и за себе си, аз трябваше да мина “от кецовете на токчетата”. Разбрах сериозността на нещата, защото това не е игра, това е работа. Сега съм на 25 и се чувствам може би на 28-29 години. Просто пораснах преждевременно.”

Изпълнителката казва, че в момента няма човек до себе си от доста време. В личните си отношения е преминала през много тежки моменти. Не пожелава на нито едно момиче да му се случат нещата, които на нея са се случили.

“Аз не съм имала много връзки в живота си, но така се случи, че дадени отношения приключиха по много болезнен начин. До голяма степен моя опит в любовта до момента е разочароващ. Лошото е, че когато изживяваш нещо негативно, то така те превзема, че ти не си пълноценен по никакъв начин за себе си и за собствената си продуктивност. Но в никакъв случай не обвинявам личните катаклизми за моите професионални пропуски. Въпреки всичко, което съм преживяла в личен план, вече си  пожелавам една голяма любов. Не смятам, че това ще е пречка в моята работа. Смятам дори, че може да бъде прекрасно вдъхновение”, казва още Крисия D в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ