След “Ергенът 2” Крисия Д представи “Две жени”

След “Ергенът 2” Крисия Д представи “Две жени”

Крисия D бе една от участничките в актуалния сезон на риалити-формата “Ергенът 2”. Певицата не получи роза от Евгени и напусна шоуто, но се завърна на музикалната сцена с нова песен и нов видеоклип. Неговото заглавие е “Две жени”, а песента е по музика и текст на Николай Гурманов и аранжимент на Радомир Кишев.

“Успях са събера Габриела и Емо Каменов пред камерата, а това бе изключително взривоопасно. Радвам се, че “пламъци” нямаше и всичко приключи повече от добре, разкрива Крисия D. – В този видеоклип сме три от участничките в “Ергенът” – аз Габи и Ивелина, и това е продължение на нашето участие в телевизионния формат. Ще се радвам “Две жени” да ви хареса и да пеем заедно песента в нощните клубове.”

2
Видеоклипът на песента “Две жени” е с режисьори Иван Иванов и Георги Илиев и в него Крисия D изглежда повече от прекрасно.

“Радвам се, че участието ми в “Ергенът 2” ме представи в много добра светлина. Хората ме видяха такава, каквато съм в реалния живот – искрена, добронамерена и сърдечна. Вярвам, че поведението ми ще послужи като пример за много млади момичета.”, откровена е Крисия D.

КАТЕГОРИИ