Крисия D възпя силните момичета в “Кралицата”

Крисия D възпя силните момичета в “Кралицата”

“Кралицата“ е заглавието на най-новия видеоклип на Крисия D, който вече е достъпен за потребителите на най-големият портал за видеосподеляне YouTube. Песента е посветена на силните, независими и открояващи се момичета, които оставят трайна следа в живота. Почитателите на поп фолка веднага забелязаха проекта и дадоха своите оценки в PlanetaOfficial, където лентата бе презентирана през изминалия уикенд.

“Крисия D е много потенциална и този стил музика много й отива! Успех на парчето!”, “Много добро завръщане на Крисия“, “Постоянство му трябва на това момиче и ще мачка. Песента е добра“, “Крисия винаги е много красива! Топ! Песента е свежа, дискотечна! Определно се е много постарала за целия проект!”, “Страхотна е“, “Браво, Крисия, клипът е готин, много си секси, красива и си истинска кралица, да.  Продължавай все така”, пишат меломаните.


Музиката, текстът и аранжиментът на “Кралицата“ са поверени на Преслав Бориславов и Невена Пейкова. Режисьор е Ивайло Спасов, с когото Крисия D работи за втори път след реализацията на видеоклипа “Старите играчки“. За визията си Крисия D се довери на Здравко Куманов от Galleria Hair Studio /коса/, Велислава Иванова и Симона Златанова /грим/, а стилист е Ива Атанасова, която е подбрала за  изпълнителката изключително изящни и красиви тоалети от най-новите колекции на известните дизайнери – Стоян Радичев и KARAM DAYA.

 

КАТЕГОРИИ