“Куката” за пика на купона от Теди Александрова и Галин

“Куката” за пика на купона от Теди Александрова и Галин
Слушай в Стрийминг Платформите

Дългоочакваният видеоклип на Теди Александрова и Галин направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в началото на уикенда. “Куката” е заглавието, което те избраха за първия си дует. Автор на музика и текста на песента е самата изпълнителка, а аранжиментът е дело на Деян Асенов. Режисьор и сценарист на купонджийското видео е Виктор Антонов, а кадрите са заснети от оператора Радослав Гочев. Теди Александрова и Галин смело влизат в забавни актьорски задачи, които да поднесат по оригинален начин закачливия текст.

“Приятели, постарахме се да има какво да гърми в нощните клубове в пика на купона. Забавлявайте се мощно на “Куката”, тя е създадена за Вас – написа Теди Александрова в мрежата, а Галин също побърза да представи общото им парче в официалните си профили – Надявам се, да се забавлявате много на новата ни песен, “Куката”! Направихме я с много любов за Вас! Наслаждавайте се на летните емоции без ограничения и задръжки, и не забравяйте, че животът е прекрасен и забавен!”

За кратко “Куката” успя да влезе в Топ 5 на българския трендинг в YouTube, а новият звезден дует не крие своето нетърпение да представи парчето на живо на летните партита, които са в разгара си.

КАТЕГОРИИ