Кулминацията на “40 години на сцена” е на 23 и 24 ноември в НДК

Кулминацията на “40 години на сцена” е на 23 и 24 ноември в НДК

Грандиозният финал на националното турне на Веселин Маринов – “40 години на сцена” е на 23 и 24 ноември в Зала 1 на НДК – София. Емблематичната концертна зала ще посрещне хилядите почитатели на певеца, които заедно с него ще отбележат не само 40 годишния му творчески юбилей, но и ще превърнат тези концерти в празник на българската музика.

“Скъпи почитатели, много съм щастлив да ви поканя на юбилейните ми концерти “40 години на сцена”. Те са сбъдната мечта за мен, защото от април 2022 г. пътувам из цялата страна със собствен оркестър, с който направихме повече от 50 концерта и апотеозът на това турне ще бъдат двата концерта в емблематичната Зала 1 на НДК. Очаквам повече от два часа да пеем заедно най-обичаните ми песни.” – обърна се към многобройните си почитатели Веселин Маринов.

2
Двата концерта на 23 и 24 ноември в Зала 1 на НДК – София също ще бъдат с оркестър, както и всички досега от турнето “40 години на сцена”. До Веселин Маринов на сцената ще застанат неговите колеги и приятели: Красимир Гюлмезов – клавишни, Светослав Лобошки – китари, Радослав Терзийски – бас китара, Теодор Янков – ударни, както и бек-вокалите Ивета, Емили и Деница.
Истински празник на музиката и доброто настроение очаква всички, които ще бъдат тези два дни /23 и 24 ноември/ в Зала 1 на НДК, а билети за спектакъла вече може да намерите на касите на НДК, както и в интернет – на ticketportal.bg. Побързайте да резервирате най-хубавите места в залата, за да усетите магията на песните, които Веселин Маринов ще ви представи.

КАТЕГОРИИ