Лас Вегас открадна сърцето на Малина

Лас Вегас открадна сърцето на Малина

Американското турне на Малина е в разгара си като четири концерта вече са история, а пет тепърва предстоят. Свързахме се с певицата за повече информация, а тя сподели пред www.planeta.tv:

“Получават се хубави, дълги концерти, пеем по 3-4 часа. Малко съм изненадана, че ми искат и доста балади. Една от любимите мои песни тук е “Не те забравям”. Истинска еуфория настава, когато започне най-бързата част от шоуто ми, която е подкрепена от виртуозни импровизации на тъпан.”

По време на Американското турне на Малина в PlanetaOfficial се появи нейния най-нов видеоклип “Грехове” ft. Галин. Международната му премиера на концертна сцена беше в Лас Вегас. Това е знаково съвпадение за певицата, защото Световната столица на хазарта е едно от нейните любими места. Още същата вечер новата й песен прозвуча три пъти на бис, което безспорно е голямо признание за нея.

Малина разказва, че е успяла да отиде до Ниагарския водопад и е истински впечатлена. В момента тя има няколко свободни дни и се надява да посети и други забележителности. На 5-ти октомври звездата на телевизия “Планета” ще пее за най-голямата българска диаспора в Америка, а именно тази в Чикаго. В следващите два поредни дни се оформя мини маратон, защото на 6-ти е концерта й в Детройт, а на 7-ми в Нейпълс. Последните две спирки от турнето са в Хюстън и Сиатъл, на 12 и 13 октомври.

КАТЕГОРИИ