Латино вълната вдъхнови Анелия и Дамян Попов за нова песен

Латино вълната вдъхнови Анелия и Дамян Попов за нова песен

“Копакабана“ е заглавието на новия поп проект на Анелия и Дамян Попов, който вече може да бъде гледан в PlanetaOfficial в YouTube. Идеята за тази песен е на изпълнителя, който споделя:

“Исках да направя свежо лятно парче, което да е по-различно. Анелия от своя страна още, когато чу демото, бе категорична, че “Копакабана“ има потенциала да се превърне в истински летен хит и предложи да го направим заедно. Мисля, че се получи добре, надявам се и публиката да го хареса“.

Че Анелия и Дамян Попов успяват да представят един добър проект говорят и първите отзиви в портала за видеосподеляне:

“Страхотна песен! Браво на Ани и Дамян Попов! Интересен и Различен Проект...“, “Доста добре се е получило! Успех“, “Дамян е много талантлив и винаги предлага качествени песни, а Анелия е страхотна, както винаги“, “Уникално различен проект“, “Свежо лятно парче, напълно в крак с тенденциите“, “Песента е готина, различна, уникална сама по себе си, а Анелия в клипа е бомба. Успех на песента, лайк от мен. Браво за старанието и на двамата“, четем в първите коментари на меломаните.

Видеоклипът също допринася за интереса към “Копакабана“. Той е заснет на няколко локации в София и би могло да се каже, че заедно с парчето следват популярната в световен мащаб латино вълна, която продължава да властва и тази година. Специално участие в кадрите има и балет Fame. “Копакабана“ е по музика и аранжимент на Искрен Тончев – Искрата, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.
Режисьор на лентата е Стефан Маринов - Buddubbaz Tape Company, оператор е Петко Андонов. Стилът на изпълнителите също е в унисон с настроението на “Копакабана“. За визията си в този проект те се доверяват на Августина Маркова – Тути. Гримът е на Никола Иванов, а косите – на Емилио Стефано и Ahmadabo Aeshah – Habibi.

КАТЕГОРИИ