Лазар разкрива красотата на България в нова фотосесия

Лазар разкрива красотата на България в нова фотосесия

Лазар неведнъж е споделял, че когато има възможност предпочита да бъде сред природата. Дали в България или по света, изпълнителят често пътува и споделя впечатленията си със своите последователи в социалните мрежи. Най-новата фотосесия, която той реализира е в навечерието на Еньовден и ни пренася сред обширни лавандулови полета, които са истинско цветно богатство за страната ни.

Традиция за България е събирането и преработката на билки, а от няколко години сме най-големия производител и износител на билки в Европа, както и световен лидер в износа на лавандулово масло, измествайки от челното място дори Франция.

“Трябва да се гордеем с хубавите неща, които имаме, а едно от тях е нашата природа. Вярвам, че всеки човек е хубаво да се придържа към природосъобразен начин на живот, затова самият аз предпочитам да се храня с домашно отгледани продукти и да използвам българска натурална козметика, които не отстъпват по нищо на световните брандове“, споделя Лазар.

Певецът е сред популярните личности, които могат да се похвалят с перфектна форма и по всичко личи, че природосъбразния начин на живот в комбинация със спорт е неговото разковниче за здраве и добър външен вид.

КАТЕГОРИИ