Лазар залага на “Обичам те, ама не баш”

Лазар залага на “Обичам те, ама не баш”

Лазар посреща пролетта с новото си парче “Обичам те, ама не баш”, което звучи свежо и зареждащо, напълно в унисон с хубавото време. Видеоклипът направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на телевизиите с марката “Планета”, а почитателите не закъсняха с положителни коментари и лайкове:

“Песничката е много готина, а клипът e страхотен! Много ми харесва стила на Лазар.”, “Динамично и влизащо в ума парче. Браво, Лазаре, за хубавия проект. Създал си много добър текст, а ритъмът е супер. Успех ти желая с парчето и само нагоре!”

“Ти си невероятен изпълнител с качества, радвам се, че експериментираш, но може би е време да направиш поп-фолк балада.”

Самият Лазар разкрива, че следващата му песен ще е с поп-фолк звучене, но засега не издава повече подробности. Текстът и музиката на “Обичам те, ама не баш” отново са дело на певеца, който стои в основата на създаването на всички свои парчета. За аранжимента на новата си песен този път той се е доверил на Християн Иванов, а с режисьора Jeason Brad Lewis работи за първи път. В главната женска роля в лентата се превъплъщава плеймейтката Дилена Димитрова.

КАТЕГОРИИ