“Лесен за обичане” и Веселин Маринов – в нощта на Коледа

“Лесен за обичане” и Веселин Маринов – в нощта на Коледа
Слушай в Стрийминг Платформите

Грандиозният концерт на Веселин Маринов в Зала 1 на НДК – София, на който певецът представи най-големите си хитове и песните от новия си албум “Лесен за обичане” ще получи своята телевизионна премиера в нощта на Коледа. Телевизия “Планета” и Planeta 4K ще зарадват своите зрители на 25 декември – първо от 19.00 часа по Planeta 4K, а от 20.00 часа и по телевизия “Планета” и Planeta HD.
3
Веселин Маринов събра своите почитатели на 28, 29 и 30 ноември в Зала 1 на НДК-София, за да представи своя 30-ти албум в дискографията “Лесен за обичане”. Оказа се, че последният от тези три концерта също е с номер 30 – 30-ти концерт на Веселин Маринов в тази притегателна зала.

“Най-великият миг е, когато зад завесите погледна и видя пълния салон, независимо къде е концерта. Най-хубавото за един артист е да види препълнена зала и хора тръпнещи в очакване. Те са тук, за да имат една по-различна вечер. Тогава притеснението изчезва и се отдавам на емоцията, която ме завладява“, признава Веселин Маринов.

2
Любимият певец на поколения българи е щастлив със своята публика, която непрестанно го подкрепя и му дава сили за нови песни.

“Почитателите ми, които познават добре моето творчество и моите песни, знаят, че през последните години съм се променил. Стилът, с който работехме заедно с Тончо Русев по 90% от песните във всеки мой албум, вече е различен. С навлизането на по-младите композитори, с които работя, държим една актуалност“, споделя Веселин Маринов и признава, че изпитва огромно удоволствие, когато види на свой концерт хора от три различни поколения.

По традиция концертът “Лесен за обичане” на Веселин Маринов телевизия “Планета” и Planeta 4K ще излъчат и на имения ден на изпълнителя, а именно в първия ден на Новата 2024 година.

КАТЕГОРИИ