“Лесен за обичане” на Веселин Маринов – на CD и USB памет

“Лесен за обичане” на Веселин Маринов – на CD и USB памет

На музикалния пазар вече е най-новият албум на Веселин Маринов, който носи заглавието “Лесен за обичане”. По-малко от месец остава и до трите грандиозни концерта в Зала 1 на НДК-София, на които Певецът на народа ще представи песните, включени в него и ще зарадва публиката с най-големите си и вечни хитове.
Албумът “Лесен за обичане” е под Номер 30 в дискографията на певеца. За него Веселин Маринов споделя:

“За първи път ще издам албума на флашка, паралелно с диска. Тъй като, съдейки по себе си, когато слушам музика в колата си, докато пътувам, това е по-удобния носител.“

Почитателите на Веселин Маринов бяха изненадани с премиерата на заглавната песен от албума – “Лесен за обичане”. Видеоклипът бе представен от телевизия “Планета” и Planeta 4K и веднага завладя сърцата на зрители и слушатели.

“Песните в новия албум са мелодични, но с рок акцент.” – уточнява Веселин Маринов и допълва: “Почитателите ми са главната причина да създавам песните си. Обичам работата си. За мен всяка сцена е като връх. Когато стигна до него сякаш виждам следващия, който е малко по-високо. Винаги съм бил искрен в песните си. Аз наистина давам всичко, което имам за музиката, която създавам. Всичко, което изкарвам, вкарвам обратно във фирмата и в музиката, която създавам. Вече две години обикалям страната с един уникален оркестър. Това беше и една от големите ми мечти – да имам собствен оркестър.“

Точно с този собствен оркестър Веселин Маринов ще представи всички песни в трите концерта на 28, 29 и 30 ноември в Зала 1 на НДК-София. И понеже безспорно Веселин Маринов е един от най-обичаните изпълнители у нас, залите за концертите му се пълнят за часове, а феновете му с всяка година стават все повече и повече. Няма съмнение, че и през трите дни Зала 1 на НДК ще бъде препълнена и най-важното – всички зрители в нея ще пеят и ще аплодиран от сърце своя любим изпълнител.

КАТЕГОРИИ