Летни хитове и през септември

Летни хитове и през септември

Нищо, че е септември, нищо, че започва новата учебна година, хитовете от лятото все още са пълноправни господари в музикалния живот на България. Тази седмица класацията Top 5 PlanetaOfficial ще ни представи най-слушаните солови песни на звездите на музикална компания “Пайнер”. Надникнахме в една от най-разпространените стрийминг-платформи, а именно Spotify, за да видим как меломаните със своя избор на хит са подредили новите заглавия.

Първото място в началото на септември е за Емрах и неговата песен “Един на милион”. Веднага след него се нарежда дебютното парче на Диона като част от “Пайнер” – “Филмарка”, а челната тройка завършва песен на още едно ново име – Айви с “Авария”.

На четвърта позиция в Top 5 PlanetaOfficial е последната песен, представена от Джулия – “Сънувай ме”. В класацията влиза още и Джордан с набралата популярност “Луда жена”.
Какви екстри сме ви подготвили в Top 5 PlanetaOfficial тази седмица ще научите ако гледате чарта в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K, както и в YouTube канала ни - PlanetaTV Official.

КАТЕГОРИИ