Летните детски спомени на Ангелина Милева

Летните детски спомени на Ангелина Милева

Ангелина Милева гостува в рубриката “От моето детство”, запазена за най-безгрижното време в живота на всеки един от нас. Певицата застава пред микрофона на “Бащино огнище” непосредствено след своята семейна лятна ваканция, а това е поводът да бъде в компанията на своя син Александър.

“За мен най-приятно беше да плувам с тати в морето, да строим замъци и да събираме миди – разказва малчугана, а неговата майка допълва – Лятото е любим сезон за малки и големи, най-вече за децата, защото това е времето на дългата лятна ваканция. С моето семейство съвсем скоро се върнахме от южното Черноморие, където прекарахме едно страхотно море и освен, че беше много весело и забавно на плажа, играхме много хубави игри с нашия син.”


Изпълнителката казва, че за своето детство винаги си спомня с най-топли чувства, защото е прекарвала летните си ваканции в прекрасна атмосфера:

“С моите родители ходихме на една хижа, която е над селото ни. Там преживявах страхотни ваканции с много забавления, с много игри и с много деца. Играехме на различни детски игри като най-много обичах да изнасям концерти и едно нещо беше задължително за децата – след всяко мое изпълнение те ми подаряваха цветя. Спомням си, че изпълнявах песни от репертоара на Росица Кирилова като любимата ми беше “Учителко, целувам ти ръка”. Не предполагах, че сега ще се занимавам с деца и аз самата ще бъда учителка.”


Това лято Ангелина Милева зарадва почитателите на народната музика с два нови видеоклипа – дуета с Милко Калайджиев, “Твоето бело лице” и родопската китка “Еленко, моя дощерко” и “Заборило Яне”. Съвсем скоро предстои премиера за авторската мелодия “Що е радост” на нейния съпруг, композитора Димитър Милев.

КАТЕГОРИИ