Летящ старт за “Тока“ на Данна и Маджуна

Летящ старт за “Тока“ на Данна и Маджуна
Слушай в Стрийминг Платформите

Една от най-очакваните премиери на сезона вече е достъпна за меломаните в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial. Става въпрос за “Тока“ – първият проект, обединил в дует две обещаващи млади имена в музиката – Данна и Маджуна. Сингълът бе очакван с нескрит интерес от феновете, а гледаемостта още в първите минути от появата му потвърждава хитовия потенциал на парчето. Над 12 хиляди преглеждания регистрира лентата в първите си 13 минути, а 8 часа по-късно 100 000 бяха абонатите, гледали “Тока“. Многобройни бяха и споделянията в мрежата. Феновете веднага подкрепиха Данна и Маждуна за новото им предложение, като споделиха:

“Супер сте, млади хора!, “Яко и свежо парче, браво, много ми харесва, клипът е страхотен. Продължавайте така“, “Много сте сладки! Песента вече ми е любима“, “Браво, клип и песен – супер зареждащи положително! Страхотни сте!“, “И двамате сте много готини млади хора с потенциал! Пожелавам ви много успехи! Заслужавате го!“


Автор на музиката, текста и аранжимента на “Тока“ е Маджуна. Изпълнен с настроение е и клипът, в който тийнейджърите залагат на много закачки и весели моменти под режисурата на Людмил Иларионов – Люси. Той е и сценарист на лентата, а оператор е Иван Иванов. За визията на изпълнителите се погрижиха Кристиан Пижов /стил/ и Ивайло Колев /коса/.

 

КАТЕГОРИИ