Лято, белязано с музика – “Планета Лято 2014”

Лято, белязано с музика – “Планета Лято 2014”

Този уикенд телевизия “Планета / Планета HD” реши да посвети на музикалното Лято 2014. От 20.00 часа в събота и неделя ще се върнем към горещите емоции на турнето “Планета Лято 2014” и концертът, който музикалната медия засне в Бургас. Грандиозният спектакъл започна на 1 август 2014 г. и премина през пет града - Русе, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград като предизвика истински фурор, който днес, в Covid-времето, ни се струва като блян.

Турнето във факти изглеждаше наистина впечатляващо. Близо 300 човека екип подготвяха няколко месеца концертите, десетки камиони и автомобили преминаха хиляди километри, за да достигнат до най-горещите точки на България, където се издигаше впечатляващата сцена на телевизия “Планета”.

15 изпълнители представиха своите миксове от хитове, а част от тях поканиха и своите дуетни партньори, които също зарадваха феновете. Многохилядна публика очакваше концертите във всеки град, а общият брой на почитателите на поп-фолка надмина очакванията на организаторите.

В събота вечер зрителите ще си припомнят шоуто на Мария, Борис Дали, Фики, Галин и Илиян, а в неделната вечер от 20.00 часа ги очакват хитовете на Малина, Емилия, Джена и Цветелина Янева. Но това не е всичко – следващата събота, 3 април, отново ще върнем верните си почитатели към емоциите на музикалното Лято 2014. Тогава ги очакват песните на Анелия, Преслава и Галена. Сигурни сме, че турнето “Планета Лято 2014” отново ще Ви зареди с много настроение.

КАТЕГОРИИ