Лято, изпълнено с музика и пътешествия, за Калина и Невена

Лято, изпълнено с музика и пътешествия, за Калина и Невена

На емоционално и запомнящо се лято се радва фолклорния дует Калина и Невена. Двете певици успяват да съчетаят своите професионални ангажименти и работата по нови проекти с пълноценна почивка, като не крият, че пътешествията ги зареждат с позитивни емоции и много вдъхновение. През юли Калина и Невена представиха най-новата си песен, родопската мелодия “Торнала майка, торнала / Торнала ми е Еница“, заснета в местност Атолука.
В нея те заложиха на автентично родопско звучене, а носиите, с които ги виждаме във видеоклипа също са автентични – на 100 години. За осъществяването на замисъла им помага гайдарката Николая Никова, която е родом от Момчиловци и също взема участие в този проект. След появата на новото си предложение, Калина и Невена се отдадоха на заслужена ваканция.
Калина предпочете да релаксира в компанията на своя приятел в Несебър и Свети Влас, а Невена пътува до любимата си дестинация – Гърция.

“Това е място, което наистина много харесвам. Обичам гръцката музика, гръцката храна и цялата красота, която може да откриеш там - споделя Невена и допълва – Имах възможност вече два пъти да почивам там това лято“.

“Първо пътувах до остров Тасос заедно с моя приятелка, а след това със семейството ми посетихме Атина“.

Задължително място в туристическата програма на изпълнителката намериха и красивите гръцки плажове – както тези около Акропола, така и популярните за Тасос – Ла Скала, Парадайз бийч и Мраморния плаж.

Калина и Невена не забравят и своите почитатели – освен, че ги радват със своите песни по време на концертните си изяви, те работят активно и по нови музикалнни проекти. Сред тях е съвместната песен с Николай Славеев “Нико, Нико, меанджико“, която съвсем скоро ще направи премиера, както и още един интересен проект, за който изпълнителките предпочитат да не разкриват много на този етап, освен това, че ще бъде доста различен.

КАТЕГОРИИ