“Лична Невена” от Калина и Невена

“Лична Невена” от Калина и Невена
Слушай в Стрийминг Платформите

Популярният фолклорен дует Калина и Невена в началото на седмицата представиха своя нова народна песен. “Лична Невена” е в характерния за македонската песен ритъм и с нея двете чаровни изпълнителки подаряват много лятно настроение на своите почитатели.

“За първи път чухме песента преди няколко години в изпълнение на мъжка фолклорна група от Дорково, усетихме я със сърцето си и решихме да я запишем. По стечение на съдбата сега подготвяме и съвместна песен с Дорковската група, която се надяваме да представим през есента. Видеото на “Лична Невена” заснехме с режисьора Тенчо Янчев във винарска изба “Вила Юстина”, близо до родния ни Пловдива. За пъстротата и настроението допринасят и танцов клуб PostArt, на които сърдечно благодарим за професионализма и добрата работа.” - казват Калина и Невена.

2
Двете изпълнители и в този видеоклип остават верни на стила си и отново застават пред камерата в стилизирани носии по тяхна идея, доразвита от дългогодишната им моделиерка Тодорка Дичева. След “Лична Невена” Калина и Невена са решили да зарадват с нова песен и почитателите на тракийската музика, а през есента се надяват да излезе и вторият им самостоятелен албум с музикална компания “Пайнер”.

КАТЕГОРИИ