Лято - сезон за море, любов и хубава музика

Лято - сезон за море, любов и хубава музика

Тази седмица “Автограф” ще ви срещне с Есил Дюран и нейната половинка Борис Павлов, Анелия, Роксана, Тони Дачева, Фики и Преслава, които разкриват къде ще прекарат лятната си почивка. А какво е ваканция без любов и хубави песни? Затова в този брой ще научите какви нови проекти подготвят любимите ви изпълнители в разгара на летния сезон и кои от тях могат да се похвалят с нова любов.
Анелия споделя, че вече се е насладила на първата си пълноценна почивка за това лято. Заедно с дъщеря си певицата е прекарала две седмици в хотела на най-добрата си приятелка, където са се грижили много добре за нея и Ивон.

Заредена с нови сили, сега Анелия се отдава на участията си, които лятото са предимно на морето. За българите, които среща по своите концерти, певицата казва, че са много освободени.

“На българския народ му трябва малко. Ние сме темпераментни. И така трябва да е. Когато излиза да се забавлява човек, трябва да си отпусне душата и да изхвърли напрежението. Нашата музика е много жива и хората трябва да са диви, отпуснати и да се кефят.”

Фики издава в “Автограф”, че съвсем скоро ще е факт дебютния му албум. В момента работи върху нови песни като освен бързите, ще има и две балади.

“А относно почивката, мисля да я съчетавам с участията ми, които са предимно на морето. През деня ще почивам, а вечер ще съм на парти.”

Роксана признава, че това лято е открила истинската любов в живота си.

“Спокойна ми е душата. Щастлива съм от любовта и свободата, която имам. Аз съм била затворена в един кръг. Не искам да кажа нищо лошо за човека, който е бил до скоро до мен, напротив. Много ми е помагал и в трудни моменти е бил до мен, както и аз до него. Но не сме били един за друг и това ме е натоварвало и потискало по някакъв начин”, разказва певицата.


Кой е новият човек до Роксана в момента и какво намира тя в новата си връзка ще научите в новия брой на “Автограф”.

КАТЕГОРИИ