“Локдаун“ събра отново Денис Теофиков и Малката

“Локдаун“ събра отново Денис Теофиков и Малката
Слушай в Стрийминг Платформите

Най-новото предложение в PlanetaOfficial в YouTube е песента “Локдаун“, която събра отново две актуални имена в поп-фолка, Денис Теофиков и Малката. След тоталният си хит от март 2020 година, “И това ще отмине“, сега изпълнителите атакуват сърцата на меломаните със своеобразно продължение на проекта. “Локдаун“ носи много заряд, емоция, а видеото ще ви накара да се усмихнете и поне за кратко да забравите за грижи и проблеми. Тандемът Денис Теофиков и Малката е сред най-успешните и харесвани от феновете, а гледаемостта на новото им съвместно видео още веднъж го доказва. За час след премиерата си лентата вече се радваше на 60 000 преглеждания, а за по-малко от 24 часа зае 3 място в трендинга на YouTube с 230 000 преглеждания.

“Това парче наистина беше неочаквано. Уникални сте и двамата, правете повече дуети заедно!“, “Топ сте!“, “Браво на вас! Продължавайте все така!“, “Песента гърми, много е яка! Не мога да спра да я слушам!“, пишат почитателите на Денис Теофиков и Малката в портала за видеосподеляне.

По всички личи, че изпълнителите са успели да удовлетворят вкуса на феновете, а новото им музикално предложение е по музика, текст, аранжимент и режисура на Diamond Beat Production.

 

КАТЕГОРИИ