Лондон в очакване на Райна и Здравко Мандаджиев

Лондон в очакване на Райна и Здравко Мандаджиев

Преди няколко дни, на 14 февруари, Райна зарадва почитателите на българския фолклор с видеоклипа на песента “Обичам, мамо, обичам”. Мелодията намери място и в албума на певицата “За моята майка”.

“Браво Райна! Голяма изненада за празника ! Много обичана от мен песен… Райна - кралицата на фолклора! Наздраве за празника с тази страхотна песен… Вдъхновяващи песен и клип… Песните и клиповете към тях са наслада за сетивата… Много красива и талантлива. Обожавам това момиче и песните й”, пишат феновете на певицата.

2
След този музикален сюрприз, в началото на март Райна и Здравко Мандаджиев са подготвили и още приятни фолклорни изненади. Веднага след 3 март те летят за Лондон, защото по покана на “Будилникъ парти”, на 4 март е техния празничен концерт в британската столица. С красиви фолклорни мелодии, с песни и хора те ще поздравят всички гости в “Селби център” за празника на мартеничките, за Националния празник и за Деня на жената – 8 март.
Но изненадите от Райна и Здравко Мандаджиев не са само за лондонските почитатели на фолклора. И двамата изпълнители са обещали още в първите дни на март да подарят по една своя нова песен и видеоклип за зрителите на телевизия “Планета Фолк”. Съвсем естествено премиерите на новите клипове ще бъде в YouTube канала - Planeta Folk Official.

КАТЕГОРИИ