Луда надпревара за Хит на Лято 2015

Луда надпревара за Хит на Лято 2015

Коя е най-популярната и харесвана песен на “Лято 2015” феновете трудно определят, защото в надпреварата за обичта на меломаните се борят няколко достойни заглавия. Ако съдим по интереса към песните им, Галена, Фики и Галин са най-харесваните изпълнители това лято, следвани плътно от Анелия, Емилия и Преслава. Яница, Кристиана, Теди Александрова и Крисия D също се радват на популярност към последните проекти, които представиха. Крум, Борис Дали и Кали с новите си песни също трайно се настаниха в чарта през лятото, а Цветелина Янева и Джена множат феновете си.
Освен със солови проекти, “Лято 2015” ще бъде запомнено и с дуетните песни, които се родиха в горещите дни. Безспорно най-голям интерес предизвика “Живей” на Галена и Преслава, а песента макар и без видеоклип влезе в Топ 3 на най-гледаните музикални клипове в PlanetaOfficial през август.
Дуетът на Галена с Деси Слава “В твоите очи” също господстваше в класациите това лято, същото важи и за съвместния проект на Фики с Азис – “Блокиран”. Макар и доста противоречива, колаборацията на Кристиана с Джорджано – “Цяла нощ” постигна целта си да събуди интерес към изпълнителите. Песента е сред най-гледаните в YouTube и сред най-коментираните в канала. “Лято 2015” ще бъде запомнено и с появата на 100 кила, Емануела и Тони Стораро в ефира на Телевизия “Планета HD”. Съвместните им музикални проекти с Цветелина Янева, Крум, Кали и Емилия бяха оценени от меломаните и резонно намериха място в месечната класация на хитовете “Планета Топ 20”.

КАТЕГОРИИ