Люси представя “Не си играй”, а Ани Хоанг - дует със западен рапър

Люси представя “Не си играй”, а Ани Хоанг - дует със западен рапър

Щастливи и все така влюбени, Ани Хоанг и режисьорът Людмил Иларионов – Люси споделят откровено в свое интервю какви са техните копнежи, мечти и стремежи. С тотално преобразена визия и в прекрасно настроение Люси разкрива, че съвсем скоро ще се завърне на музикалната сцена и на екрана, този път отново от другата страна – като изпълнител.

“Вече дори записах песен – “Не си играй” на Калин Димитров, по мой текст, в която вокалите прави Ани. Много си харесвам новото парче. Предстои да снимам и клип към него. Сега първо ще снимам клип на Ани с един западен рапър, чието име още пазим в тайна”, разкрива Люси пред “Жълт труд”.

Той допълва, че за реализацията на видеоклипа ще се довери на Валери Милев, но и самият той ще участва с идеи. Кротък и спокоен или избухлив е Люси на снимачната площадка, разкрива любимата му Ани Хоанг:

“Люси е изключителен професионалист и това, което може да го ядоса, е, ако някой закъснее за снимки. Когато мен ме е снимал, никога след това не ме е похвалил, че съм се справила добре, за разлика от другите певци, не знам защо”, признава Ани, а Люси допълва: “Ядосвам се, когато ми объркат плановете и всичко се обръща с главата надолу.”

Меломаните вече са нетърпеливи да видят и чуят новите проекти на Ани и Люси, защото както самите те загатват, предстоят много изненади.

фотограф: Георги Малев

КАТЕГОРИИ