Лято 2020 идва с нови албуми от “Пайнер“

Лято 2020 идва с нови албуми от “Пайнер“

Няколко нови албума, продуцирани от музикална компания “Пайнер”, ще зарадват почитателите на българската музика още в самото начало на летния сезон. Тази първа порция хубава музика включва пет заглавия - традиционната компилация “Payner Summer Hits 2020” и фолклорните албуми на Райна, Джена, Янко Неделчев и Поли Паскова.

Първото заглавие, което вече може да се намери онлайн, а през следващата седмица ще се появи и на музикалния пазар, е новият фолклорен албум на Райна “Българийо, една”. Той е пети пореден проект в този жанр за Райна и включва 11 народни и авторски песни, сред които една с МФГ “Годлево” и една с “Брас Бенд Сандански”.

Неотдавна Джена зарадва почитателите си в социалните мрежи с новината, че е на финалната права в подготовката на своя нов фолклорен албум. Певицата сподели, че и втория си проект създава съвместно с оркестър “Канарите”, но не бърза да обяви името на албума и обещава по-скоро да завърши подготовката му.

“Празнувай с мен” е името на 18-тия поред самостоятелен албум на Поли Паскова. Певицата е събрала в него 17 от най-актуалните си песни и уверява многобройните си почитатели, че ще могат да ги чуят още в началото на следващия месец.
Несекващото творческо вдъхновение на Янко Неделчев дава като резултат седмия самостоятелен албум в музикалната му кариера.

Певецът отбеляза преди две години творческия си юбилей с няколко големи концерта и с Mp3 колекция, а това очевидно даде още сила на таланта му, защото в новия си албум той залага само на авторски песни. 
Изброените дотук проекти не са толкова много, но това е само първата порция от всички чудесни песни, с които ще ни зарадват звездите на музикална компания “Пайнер” през Лято 2020.

КАТЕГОРИИ