Лято със звездите на “Планета Фолк”

Лято със звездите на “Планета Фолк”

Музикалното лято на 2022 година е в разгара си. Звездите на телевизия “Планета Фолк” отново са сред най-канените изпълнители за събори и празнични концерти. Тази седмица е изпъстрена с подобни форуми за радост на многобройните почитатели на българските ритми.
В петък, 2 септември, за празника на Раднево в миньорския град са поканени музикантите от оркестър “Пловдив”. В същия ден Пепи Христозова ще пее на Традиционния събор в с. Леново, обл. Пловдив, а Райна – на Фолклорния събор в с. Драгиново, обл. Пазарджик.

В събота Пепи Христозова има концерт в Кардам, Иван Дяков – в Тетевен, а Здравко Мандаджиев – в с. Овча могила, обл. Велико Търново. Мария и Магдалена Филатови са гости на Традиционния събор в с. Ябълково, обл. Кюстендил. Една от новите изпълнителки на телевизия “Планета Фолк” – Светла Дукатева в събота ще бъде специален гост в с. Загражден, обл. Смолян, а Калина и Невена ще пеят в с. Долни Раковец, обл. Перник.
И в неделя ще има хубава музика и много настроение. Това ще се случи в габровското село Враниловци, където концерт ще има Росица Пейчева, заедно с танцьорите от формация “Етноритъм”.
Със звездите на телевизия “Планета Фолк” всеки празник е по-истински и по-емоционален.

КАТЕГОРИИ