Любими мелодии в 17.30 часа по “Планета Фолк”

Любими мелодии в 17.30 часа по “Планета Фолк”

Този петък телевизия “Планета Фолк” стартира пролетната си изненада към своите зрители. Всеки ден точно в 17.30 часа е началото на “Музикален пъзел” – 30 минути, в които ще звучат любими мелодии на поколения българи. Първата среща е с Райна и най-емблематичните народни песни в нейния репертоар. Почитателите на фолклора със сигурност ще останат очаровани от най-новите заглавия в репертоара на Райна - “Снощи съм, мале”, “Гинка”, “Елено, керко”, “Ой ле, ружо” и още песни, представени от талантливата изпълнителка.

На Лазаровден, в събота, музикален домакин в 17.30 часа ще бъде Здравко Мандаджиев, а на Цветница, в неделя, избраните песни ще бъдат от репертоара на Росица Пейчева. И двамата изпълнители празнуват имен ден в края на уикенда, и това е повода точно те да бъдат избрани да гостуват с най-големите си хитове в програмата на телевизия “Планета Фолк”.

Кой обичан фолклорен изпълнител ще представи песните си в понеделник, в рубриката “Музикален пъзел”, ще стане ясно в началото на Страстната седмица. Така до края на май, всеки ден в официалния профил на телевизия “Планета” в Instagram – @planetaofficialtv ще Ви информираме за специалния ни гост и песните, които ще звучат с поздрав от България от ефира на телевизия “Планета Фолк”.

 

КАТЕГОРИИ