Любимите фолклорни песни на Ивана днес звучат за зрителите на “Планета“

Любимите фолклорни песни на Ивана днес звучат за зрителите на “Планета“

Днес, на 2 юни, отдаваме почит на Ботев и загиналите за свободата на България. Ден, в който да си припомним за подвига на онези, смели и истински българи, посветили живота си за бъдещето на народа ни и независимостта на Родината. Ден, в който поне за малко да събудим родолюбивите си чувства и да се почувстваме горди българи. А наред с историята, българският фолклор е този, който има основна роля за формирането на националната ни идентичност през вековете. Затова днес, българската народна музика ще има специално място в програмата на телевизионните канали с марката “Планета“.

Изборът на заглавията, които ще звучат, е поверен на една от най-обичаните и уважавани български изпълнителки, Певицата на народа – Ивана. Ще чуем емблематични песни от репертоара й, като “Усмихни се“, “Отворете си сърцата“, “Не давам да се даваме“, “Ало, мамо“ и др. Мелодии, които успяват да развълнуват сърцата на всеки от нас и не оставят безразличен никой българин, където и да се намира по света.

Сред предложенията, с които Ивана ще поздрави зрителите днес са още любими нейни изпълнения на Росица Пейчева, Яница, Тони Дачева, Райна, Пепи Христозова, Галена и др. Премиерата на музикалната селекция ще бъде от 12:05 ч. по “Планета“ ТВ, следвана от излъчвания в ефира на “Планета Фолк“ от 12:35 и 18:05 часа. Рубриката “Хитове - избрано от звездите на Пайнер“ по “Планета HD“ е с начален час 14:05.

 

КАТЕГОРИИ