Любовни песни подарява Милко Калайджиев за Св. Валентин

Любовни песни подарява Милко Калайджиев за Св. Валентин
Слушай в Стрийминг Платформите

В навечерието на най-любовния празник, денят на Св. Валентин, Милко Калайджиев изненада приятно своите почитатели с Mashup Love Songs. Точно 8 са заглавията от емблематични любовни песни, които “Мустакът на Републиката” е изпял през годините. Първите реакции на феновете в YouTube-канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial също са категорични:

“Браво, бат Милко! Голям си… Продължавай да ни радваш… Браво, добрите стари песни… Очакваме още любими песни от Милко, събрани в mashup 2…”


Своя Mashup Love Songs Милко Калайджиев започва със “Случайна жена”, за да продължи с “Да пием за неверните жени” и “Любовна биография”. Меломаните знаят, че точно “Любовна биография” има специално място в сърцето на трубадура, защото е посветена на неговата съпруга Маргарита. Няма почитател на поп-фолк ритмите, който да не знае текста: “Магьосница, чаровница - априлска теменуга. Най-сладката любовница - най-милата съпруга…”

Следват “Господи, налей” и “Остави ме”, за да стигнем до визитната картичка на Милко - “За да те забравя”. През 2009 г. тази мелодия с право бе избрана и за Песен на годината. Финалът на Mashup-а включва две сравнително нови песни – “След теб” и “Нула време”, с които Милко Калайджиев затвърждава любовната музикална линия.

 

КАТЕГОРИИ