“Мы кричим“ на Мария и Рамбл с премиера в “Автограф“

“Мы кричим“ на Мария и Рамбл с премиера в “Автограф“

Днес в предаването “Автограф“ ще се състои официалната телевизионна премиера на дуета на Мария с руския изпълнител Рамбл - “Мы кричим“. Песента днес се появи и в официалния канал на “Пайнер“ - PlanetaOfficial и вече радва почитателите на изпълнителката. Срещата с Мария в “Автограф“ е в навечерието на 20-годишнината, откакто е част от музикална компания “Пайнер”, 18 години с телевизия “Планета” и 38-мия й рожден ден, който беше на 13 януари, които ще бъдат отбелязани официално на 23 януари.

“Празниците този път ще бъдат отбелязани малко по-различно. Като седнах да мисля, какво мога да направя този път, за мен беше една много трудна задача. Реших да послушам вътрешното си Аз и да се насладя на този момент, като се забавлявам от сърце. Убедена съм, че това, което подготвям, няма да се е виждало като цяло на българската сцена. Избрала съм най-модерния и най-готиния клуб на България за представяне на моето шоу. Не заложих на датата 13 януари, рождения ми ден, защото аз имам един човек, с който не се разделям и който ще бъде много тъжен, че няма да присъства на 23 януари, защото събитието ще е късно вечерта. Затова реших на самата дата 13-ти, да си споделя времето с нея, с Марая.”


Мария издава, че на 23 януари на сцената ще се случи нещо много яко. Ще пее на живо с Дани Милев бенд в първата част, а във втората - гостите ще я видят с целия балет Fame, защото е споделила с тях двадесет години. Отделно от това, всички знаят, че тя обожава да танцува.

“Доста пъстър репертоар съм подготвила, като съм подбрала песните с такава продължителност, че да искат още и още. Селектирала съм песни от началото до сега, от първата ми песен “Спомен”. Не мога да я пропусна, това е моят старт. Аз тогава не спях от вълнение, че ще имам първа песен. Тя ще ми е финалния щрих на вечерта и ще я поднеса по един много красив начин с нов аранжимент.“


На въпроса на водещата Галя Димитрова дали се вълнува от предстоящото събитие Мария отговаря така:

“Вълнувам се е малко казано. Вълнувам се, защото цялата тази емоция, хубавите думи, които получавам в процеса на работа, връщам лентата назад..., всички тези неща много ме засягат в сърчицето, в мозъчето, в цялото ми Аз. Не усетих как от онова малко момиче на 18, вече съм на 38, родител с една доста сериозна професия и кариера. И какво ми остава?  Да си пожелая да съм здрава и да се наслаждавам на всичко това, което ми се случва.”

Мария признава, че за тези двадесет години не е оставала без мъж до себе си. Така е и в момента. Според нея хората са родени да бъдат по двама.

“Аз следвам строго това. Защото това е нещото, което мен ме захранва и ми пали мотора. Така че, да имам любим човек до себе си, е задължително. Аз не се виждам без половинка, категорично.”


И в момента Мария би направила по-сериозна крачка с мъж и би се оженила отново.

“Това ще ми е трета сватба. Аз съм ентусиаст и ми харесват тези неща, привличат ме. Има хора, които ги отричат, които не харесват тази идея, а за мен това е част от цялата емоция и смятам, че е редно да ми се случи пак. Така че като ми се случи трети път, ще бъда не по-малко развълнувана, защото всяко ново нещо е себе си и всяко следващо е ново. И в този ред на мисли, бих си го причинила с “двеста”. Правят ми се такива работи. Ражда ми се и второ дете. Марая е вече доста голяма и много трудно я хващам за ласки. Сега обмислям тази идея и само трябва да го реша категорично”, казва още Мария в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ