Магда: Никол осмисли живота ни и го направи по-пълен и красив

Магда: Никол осмисли живота ни и го направи по-пълен и красив

В новия брой на “Автограф“ гостува Магда. Певицата споделя, че след като стана майка през януари, животът й се е променил и сега е коренно различен. Казва, че се чувства щастлива и малко уморена от безсънните нощи, които прекарва покрай дъщеря си Никол.

“Но страшно много ме радва Никол и всеки ден, когато я погледна, благодаря на Господ, че я имам. А умората, тя е неизменна част от майчинството. Тя е сладка умора.“

Магда разказва, че Никол е страхотна и много интересна. Все още не казва “мама”, но много обича да похапва и “ам“ е първата думичка, която е казала.

“Много е лъчезарна и усмихната. Много рядко плаче. Не е от бебетата, които са затворени и не обичат да им се радват или да ги гушкат. Винаги е с усмивка на лицето. Пожелавам й занапред да е така и да има щастлив живот.“

Певицата се справя сама с отглеждането на детето, защото бабите на Никол живеят далече в други градове и не могат да са постоянно до нея.

“Засега я гледаме двамата с баща й. Много бих желала някоя от бабите й да помага. Но разстоянието е голямо, те работят и няма как. Не мога да се сърдя на никого. От скоро се доверявам на една жена, която идва да ми помага почасово, но до там. Иначе през цялото време е с нас. Благодаря и на баща й, защото той страшно много ми помага. Ако нямах неговата помощ, не бих се справила, защото майчинството не е лесно. А той се справя прекрасно. Никол е на “тати момичето“ и имат много силна връзка, от сега го виждам. Като ги гледам как си играят двамата и ми се пълни душата. Прекрасно е това, което се вижда през моите очи. Като си говорим с Влади, той ми казва: “Какво сме правили като я е нямало Никол?“ Тя осмисля живота ни и го прави пълен и красив.“, казва още Магда в “Автограф“.

За да научите какво предстои за певицата в музикален план, гледайте цялото предаване в PlanetaTV Official в YouTube.

КАТЕГОРИИ