Магда докосна почитателите с “Чаках те”

Магда докосна почитателите с “Чаках те”

“Чаках те” е новото предложение от Магда, с което певицата стартира музикалната си година. Лентата на красивата балада направи своята премиера този петък. “Чаках те” ft. Деси Слава е дело на македонския композитор Ljupco Antovski, а текстът е на Петя Радева. Феновете не закъсняха и реагираха с множество коментари в социалните мрежи и оцениха “Чаках те” като стойностен проект.

“Перфектна работа, съвършена комбинация, толкова докосваща и нежна песен!”, “Изключително стойностен проект, поздравявам Магда и Деси Слава, Антовски и Петя Радева, за прекрасната песен! Успех, момичета!”, “Уникална е баладата, всичко е супер, постарали са се, много успехи, обичам Ви!”, “Проектът е доста добър! Поздравления на целия екип работил по него.”

За красивото видео певицата се довери на режисьора Николай Скерлев, а за грима и косата на Аделина Цанева и Орлин Митрев. За стайлинга и присъствието на Магда във видеото се погрижиха Христо Василев и Ангел Димитров. Малко след премиерата, Магда публикува красиви кадри от фотосесията, заснета по време на снимките, дело на Виктория Сиракова.

“Баладите са нещо по-специално, аз и моят екип оставихме по част от нас в този проект, за което им благодаря от сърце! А на всички Вас благодаря, че го оценихте! Не на последно място благодаря на уникалната Деси Слава! Без теб, тази песен нямаше да е същата”, сподели Магда в своя Инстаграм профил.

След емоционалния старт на музикалната година Магда споделя, че е заредена с много енергия и подготвя още изненади. Тя вече е планувала да представи няколко музикални проекта до края на годината, първият от които е динамично и модерно поп-фолк парче, дело на хитов композитор. Дотогава обаче, феновете ще могат да се насладят на дългоочакваната балада “Чаках те”, която Магда ще представи за първи път на живо още тази седмица във Варна, а няколко дни след това и на благотворително събитие в София, където певицата ще бъде специален гост.

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ