Магда готова за важна крачка

Магда готова за важна крачка

Певицата споделя, че се чувства щастлива, изпълнена с оптимизъм и радост, защото й се случват приятни неща в живота.

“Прави ме щастлива любовта на човека до мен, любовта на моето семейство и на неговото семейство. Благодаря на Господ, че всички около мен са живи и здрави. Това са нещата, които ми топлят сърцето и душата.”

Певицата разкрива, че Владимир е името на мъжа до нея. Разкрива, че тази любов продължава вече повече от три години. Връзката им е минала през много етапи, но в момента нещата между тях са прекрасни.

“Имали сме много кризисни моменти през годините, но слава Богу любовта ни е по-силна от всичко и съумяхме да запазим това прекрасно чувство. Сега мислим за сериозни стъпки в живота. Имаме подкрепата на нашите семейства. Засега запазвам в тайна кога ще ви зарадваме с някоя хубава новина, но скоро ще се чуе”, казва Магда.


Пред водещата Галя Димитрова певицата признава, че като всяка жена и тя си мечтая да се види в бяла рокля. Определя себе си като  сантиментална личност и затова тези неща много я радват. А за Влади казва, че е прекрасно момче. Спечелил е сърцето й със скромност и добрина, която е изписана в очите му. А тя от своя страна се старае да не му дава поводи за ревност.

“Като всеки мъж, който е с хубава жена, е нормално да изпитва някаква ревност. Но болезнена ревност, която да ме спира и да ми пречи, не. Напротив, той е човек, който страшно много ме подкрепя в работата и ме нахъсва. Докато аз съм по-лежерна, по-бавно се случват при мен нещата, мога да отложа работата за утре. Не съм такъв работохолик всичко да правя сега, на момента, докато той ме стимулира, което допринася за един баланс между нас.”


Като морско чедо Магда си мечтае за сватба на морето, в Бургас. Иска й се да събере най-близките и най-обичаните й хора.

“Но не е важно какво тържество ще направиш. Важен е човекът до теб, с когото поемаш пътя.”


В професионално отношение Магда подготвя нови песни.

“Едната е балада. В нея ще вземе участие една моя невероятна русокоса колежка, но няма да издавам тайната, защото мелодията все още е в проект. Имам я песента, сега я давам за текст на Мариета Ангелова. Междувременно подготвям още една песен с много известен и харизматичен гръцки изпълнител. Тя също е в проект и предстоят да се обсъдят подробностите около песента. Затова не мога да издам повече подробности. Искам нещата и около двете песни да са финализирани, за да мога да разкажа и на нашите почитатели. Така че “Неотразимата” атакува лятото, дуета с гръцкия ми колега имам желанието да го пусна през август, а баладата ще я оставя за зимата”, издава още Магда в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ