Магда и Марина Сази в “Сестри на Дявола”

Магда и Марина Сази в “Сестри на Дявола”

Вече е факт дългоочаквания международен видеопроект “Сестри на Дявола” с ексклузивното участие на Магда и Марина Сази. Главната мъжка роля е поверена на сексапилен мачо, който се казва Данаил Цветков и е лице на известна световна марка.

За дълбоко съжаление на дамите неговото сърце вече принадлежи на горещата дуетна партньорка на Магда - Марина Сази. Във вените на красавицата от нашата южна съседка тече смесена кръв - гръцка и руска, което обяснява загадачната й красота.

Паркингът на Sofia Ring Mall пък се превръща в атрактивна сцена на екшъна, в който с актьорски роли се включват и двете певици. Звездата на телевизия “Планета” се надява нейния нов проект да се хареса на многобройните й фенове. Музиката на “Сестри на Дявола” е на Артур Надосян, българският текст е дело на Николета Чолакова, а гръцкият на Manolis Spanos.

Стилист на продукцията е Стоян Апостолов, коафьор е Орлин Митрев, а гримът е реализиран от Аделина Цанева. Режисьор на лентата е Bashmotion, който работи в тясно сътрудничество с Danny Levan и Полина Цветанова.

КАТЕГОРИИ