Магда и Преслава за актуалните си проекти в “Звездно”

Магда и Преслава за актуалните си проекти в “Звездно”

В началото на месец май премиера получиха две интересни музикални заглавия. Първото предложениe дойде от Преслава и бе дългоочаквано от многобройните фенове на певицата. “Пада звезда” вече се радва на вниманието на меломаните в YouTube, а екипът на “Звездно” бе на снимачната площадка, за да ви покаже повече от реализацията на оригиналния видеоклип. Пред камерата застава и Преслава, която разкрива защо предпочита да не дава интервюта и е свела до минумим своите медийни изяви. Това ли е парчето, на което изпълнителката ще заложи и за летния сезон, какво още подготвя тя – отговорите в новия брой на предаването, което ви разкрива тайните на звездите на телевизия “Планета”.
От снимачната площадка с Преслава се пренасяме в студиото, където срещата е с Магда. Тя също представи новия си сингъл преди дни, който се радва на доста позитивни коментари. Изпълнителката споделя, че е много щастлива от добрия прием на “Неотразимата” и разказва защо е избрала да заложи на провокацията, но този път не във визуално отношение, а по отношение на текста.
Защо Магда е сред изпълнителите, които не отказват участие в благотворителни инициативи, също ще научим лично от нея. Преди дни, заедно с Галин и други звезди на музикална компания “Пайнер”, бяха част от концерт в подкрепа на малката Йоанка Христова от Пазарджик.

КАТЕГОРИИ