Магда очарова в ролята на модел

Магда очарова в ролята на модел

Магда е лицето на новата пролетна колекция на българския моден бранд DECALOGUE, отличаващ се със собствен стил и доза провокация. Очарователната Магда блести с тоалетите на линията “Memento Mori”. Двете с дизайнерката на марката, Вероника, имат дългогодишно приятелство и освен общи музикални изяви и проекти, те са свързани и с дългогодишно взаимно уважение.

Само преди година именно Магда беше първата популярна личност, която позира за снимките на бранда, а неговият екип и до днес я нарича свой талисман. Този път марката представя една съвсем различна модна линия, в която за първи път се представят и специално изработени авторски дизайнерски принтове, създадени единствено и само за нея от българска художничка.

В новата си колекция дизайнерката залага на черно, бяло и червено, именно това са цветовете, които изграждат оригиналните модни творения.Спортни и елегантни съчетания с екстравагантен характер блестят в новата колекция, която поставя началото на една нова посока за марката.
За реализацията на снимките зад обектива застана топ фотографът Костадин Кръстев-Коко. За прическите се погрижи Емилио Стефано, гримът е дело на Аделина Цанева, а стайлингьт е на Христо Василев.

Тематична и съвсем в стила на модната линия е и самата фотосесия, които обаче представя Магда в една съвсем различна светлина с тънка линия на провокация.
Новата колекция се появи в навечерието на най-светлия празник Великден и това съвсем не е случайно, тъй като тя е с ярък нюанс и препратка към Библейската тематика, така любима на марката.

фотограф: Костадин Кръстев - Коко

КАТЕГОРИИ