Магда подготвя нов проект с участието на Борис Дали

Магда подготвя нов проект с участието на Борис Дали

“Хищник” е работното заглавие на най-новия проект, който Магда подготвя за публиката. Това изпълнителката разкри в първото си телевизионно интервю тази есен в предаването “Звездно”. Екипът проследи как минава един неин ден, като освен задължителната фитнес тренировка и съвети за добра фигура, които следва, Магда повдигна завесата и около предстоящия си поп фолк проект, който скоро ще бъде факт.

Певицата разкри част студийната работа върху новата си песен и срещна зрителите с композитора, създал този проект - Артур Надосян. Магда издаде, че автор на текста е Мариета Ангелова, която се е постарала да допълни мелодията с интригуващ и завладяващ текст. Специалната изненада за феновете в “Хищник” ще е участието на Борис Дали, който сподели:

“От сърце се включих в този проект, защото вярвам, че ще се получи нещо интересно, а и щом мога да помогна винаги съм насреща”.

Магда също разкри защо изборът й е паднал върху изпълнителя на “Барабанче”:

“Много харесвам Борис Дали като изпълнител и тембър и мисля, че гласовете ни ще си допаднат”.

Засега певицата не се ангажира със срок, в който ще представи “Хищник”, но сподели, че изненади ще има и във видеоклипа, който скоро ще реализира.

КАТЕГОРИИ