Магда посреща Новата година в Лондон, Роксана – в Брюксел

Магда посреща Новата година в Лондон, Роксана – в Брюксел

Великобритания, Белгия, Германия и Турция са традиционните дестинации, до които пътуват звездите на телевизия “Планета”. И тази Нова година български изпълнители ще пеят за сънародниците ни в чужбина.

Магда е избрала да започне 2014 година с нова страница в живота си, напълно в унисон и със заглавието на своята най-нова песен “Нова страница”. Тя ще пътува до Лондон, където в празничната нощ я очаква многобройната българска общност във Великобритания. Всъщност Магда за втори път посреща Нова година в Лондон, след като за първи път бе там през 2006 г. И сега концертите на русокосата бургазлийка ще бъдат два – в Cafe OLIMP и дискотека SEEBO’S.

Организаторите от вестник “Будилникъ” вече приемат заявки от празнуващите и са убедени, че партито ще бъде наистина запомнящо се. Магда също с нетърпение очаква пътуването до Острова, защото отдавна не е била там, а в Англия има много приятели. Певицата вече планира и как ще се забавлява в първите дни на 2014 г., когато освен релакс ще си подари и доста емоции в Лондон.

В белгийската столица Брюксел за Нова година гостува Роксана, която се оказва, че е една от най-пътуващите за концерти певици през 2013 г. Българите в Берлин пък ще бъдат особено щастливи да аплодират в празничната нощ Теди Александрова и Милко Калайджиев.

В Чорлу, Турция на Нова година ще гостува Татяна, която е подготвила и специална музикална програма за всички гости. Мария Петрова също ще посрещне 2014 г. в Турция, но този път в Истанбул, заедно с многобройна българска общност.

 

 

КАТЕГОРИИ