Магда празнува рожден ден с нов видеоклип

Магда празнува рожден ден с нов видеоклип

На 23 септември рожден ден празнува Магда. Хубавите емоции за нея стартираха няколко дни по-рано с премиерата на най-новия й видеоклип “Няма “Не“. Песента е със специалното участие на Галена и определено успя да регистрира доста висок интерес в PlanetaOfficial в YouTube.

“Песента е яка! Най-големият хит на Магда!”, “Песента е по-различна и ми харесва. Дано да се развие, както трябва.”, “Страхотно завръщане на Магда!” “Поздравления на Галена, че е помогнала на Магда! Успех на парчето!”, “Ударно завръщане на Магда. Чакането определено си заслужаваше. Браво!”, “Най-силната песен на Магда за  последните 10 години.”, пишат меломаните.

“Няма “Не“ е по музика и аранжимент на Деян Асенов, текстът е на Лора Димитрова, а оригиналният видеоклип е създаден от режисьора Николай Скерлев. В кадрите прави впечатление и красивата визия на Магда, за която тя се довери на Стоян Апостолов – стил, Аделина Цанева – грим и Орлин Митрев – коса.
Тази година Магда ще посрещне рожденния си ден за първи път като майка. Певицата ще бъде в Златоград в компанията на своя любим и малката им дъщеричка Никол, която е на 8 месеца.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Магда с пожелания за много здраве, щастие, късмет и нови успехи на музикалната сцена!

КАТЕГОРИИ