Магда с емоционално признание

Магда с емоционално признание

Преди малко повече от седмица Магда представи новия си сингъл “Чаках те” ft. Деси Слава. Изпълнителката споделя, че е изключително щастлива от високата оценка на публиката и множеството коментари, които продължава да получава. Магда споделя още, че е получила много поздравления и от нейни колеги и музиканти, което е признание, че е успяла да даде на публиката точно това, което са очаквали от нея.

“Знам, че това не е комерсиален проект, който ще натрупа милиони гледания. По-важното е , че успяхме да стигнем до сърцата на хората. А и явно феновете наистина очакваха балада от мен. Това ми показа, че всичко си заслужава и аз им благодаря”, споделя Магда пред www.planeta.tv.


Певицата допълва още, че има добро усещане за тази година и ще се постарае да покаже една нова страна от себе си. Магда вече имаше възможност да представи “Чаках те” на живо само преди няколко дни във Варна, а още в края на този уикенд песента ще получи своята клубна премиера и в Пловдив, където ще бъде гост. Само ден след това тя ще присъства на благотворително събитие в София. Изпълнителката има специална покана да бъде част от концерта в подкрепа на фондация “Нашите недоносени деца” в голям столичен клуб. Там тя ще подари нежната балада “Чаках те” на всички гости. Освен, че навлиза в нов етап на кариерата си, изпълнителката на “Пайнер” успешно се справя и с това да се грижи за своята дъщеричка Никол. Магда продължава да радва своите почитатели с красиви кадри от последната си фотосесия, споделяйки ги първо в своя Инстаграм профил.

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ