Магда впечатли феновете с нов имидж

Магда впечатли феновете с нов имидж

Само преди няколко дни Магда представи най-новата си песен и видео “Отпечатък”, която не остави феновете безразлични. Композицията е първото музикално предложение на изпълнителката за тази година. Първоначалните планове на певицата да промотира песента още през март не успяха да се осъществят заради извънредното положение в страната, но Магда е категорична, че не съжалява и в крайна сметка е щастлива, че успя да даде старт на лятото именно с “Отпечатък”. Във видеото Магда показва съвсем нов имидж, предизвиквайки вълна от коментари за перфектната си визия. Участие в лентата взима и моделът Тодор Николов, на който се пада тежката задача да устои на красивата Магда и буйният й нрав.

През уикенда звездата на Пайнер направи допитване до своите последователи в официалния си Instagram профил, където тя често общува с тях. Феновете зялаха Магда със стотици въпроси и комплименти за “Отпечатък” и ясно изразиха позицията си, че имат високи очаквания към изпълнителката занапред. Тя от своя страна им благодари за подкрепата през всичките тези години и сподели с тях, че първоначалните планове са били да издаде три песни през тази година и въпреки ситуацията се надява, че ще успее да го направи.

За Магда лятото ще бъде съсредоточено върху работата и подготовката на нови проекти. Едно от нещата, които чаровната певица очаква с най-голямо нетърпение са срещите с почитателите и подновяването на клубните й участия след дългата почивка.

КАТЕГОРИИ