Магда впечатли меломаните с “Хищници“

Магда впечатли меломаните с “Хищници“

Новият проект на певицата бе представен само преди няколко дни, а вече се налага като едно от заглавията, които заслужиха вниманието на феновете този сезон. Почитателите на Магда изказват своите положителни оценки в социалната мрежа, а гледаемостта на проекта в Planeta Official в Youtube стремително расте. Магда признава, че е много щастлива от успеха на “Хищници“, защото е вложила цялата си творческа енергия в неговата реализация. Тя разкри, че успехът се дължи на екипната работа и тя е благодарна на всички, участвали в него.

“Искам да изкажа благодарност към всички, които допринесоха за направата на най-новата ми песен и видео към нея. Благодаря за прекрасната работа и старание положено от всички, за мен беше истинско удоволствие да работя с всички Вас!“, споделя Магда.

Припомняме Ви, че новата песен в репертоара на певицата е по музика и аранжимент на Артур Надосян, а текстът е на Мариета Ангелова. За красивата визия на Магда се погрижиха Аделина Цанева /грим/, Орлин Митрев /коса/, бутик “Реплика”, “Shano” /стил/, “Desire Mark“ /бижута/.

КАТЕГОРИИ