Магда затвърждава хитовата си линия с “Отпечатък”

Магда затвърждава хитовата си линия с “Отпечатък”

Магда представи дългоочаквания си нов музикален проект “Отпечатък” . Певицата отново изненада феновете и оправда очакванията им като затвърди хитовата си линия. “Отпечатък” е по музика и аранжимент на Радомир Кишев и Атанас Георгиев - N.A.S.O., а текстът към песента е на творческия тандем Александър Попов и Петър Петров. За ефектното видео Магда се довери отново на младите режисьори Христо Василев и Ангел Димитров. Сценарист на лентата е Радина Миленчева, а Радослав Георгиев е оператор.
Силно впечатление прави и зашеметяващата визия на звездата в новото й видео. За пореден път Магда показва перфектна форма, а красивите дрехи са на българския дизайнер Дидо Георгиев, който изработва визиите специално за видеото.

Гримът е дело на Никола Иванов, а косата на Орлин Митрев. За красивата фотосесия, специално реализирана към видеото, Магда позира пред обектива на фотографа Теди Грозданов.
“Отпечатък” е песента, с която звездата на “Пайнер” поставя началото на лятото, а феновете вече я предричат като един от летните хитове тази година.

“Типично в стил Магда! Много е хубава, харесва ми! Магда е много красива в клипа!”, “Браво, страхотен проект, заслужаваше си чакането!”, “Магда гръмна за пореден път, супер готина песничка! Браво!”, “Изглежда ослепително, много е красива!”, “Песента е супер свежа, хубав текст, хубаво изпълнение!”, са само част от суперлативите в официалния канал PlanetaOfficial.

Магда не крие вълнението си и се радва от високата оценка за новия й проект. Едно е сигурно, чаровната изпълнителка е решила да затвърди хитовата си линия и обещава още много нови изненади! Магда не крие, че е заредена с много енергия за работа и няма търпение за предстоящите си клубни срещи с почитателите.

КАТЕГОРИИ