Магична нощ с “Планета” и Planeta 4K

Магична нощ с “Планета” и Planeta 4K

Новогодишната нощ мнозина свързват с хубава музика, добро настроение и много веселие. За други трапезата е най-важната - отрупана с вкусни блюда и отбрани напитки. Но за телевизия “Планета” музикалната трапеза, която сме подготвили тази Нова година за нашите зрители, е най-значима. В нея изобилие ще имат емоцията на празника, светлините на прожекторите, блясъкът на звездите. Началото ще поставим с програмата на най-новата и иновативна телевизия – Planeta 4K точно в 20.00 часа. Тогава започва “Magic Night” – една програма, събрала цвета на българската музика. Най-обичаните изпълнители, най-големите хитове, най-стилните видеоклипове – всичко това очаква зрителите и то в UltraHD-4K формат. Така заедно ще посрещнем Новата 2021 година и ще продължим с празника и след полунощ.

Тези зрители, които изберат програмата на телевизия “Планета”, също няма да бъдат разочаровани. “Планета” и “Планета HD” вече са една програма и тя няма да отстъпва по блясък в нощта на 31 декември. Още в 18.00 часа започва подготовката за празника с емблематични хитове, снимани през годините в програмата “Една нощ в “Приказките”. След тях е старта на празничната Новогодишна програма, озаглавена “Звездни празници”. Веднага след настъпването на 2021 година за зрителите ще представим най-доброто от фолклора в нашия “Празничен хоровод”, а кулминацията на нощта е 30 минути по-късно, когато започва спектакълът на звездите на “Пайнер” – “Планета на 18”.

Любителите на българските народни ритми в Новогодишната нощ ще се забавляват с обичани фолклорни мелодии. За тях са празничните програми “Добра среща”, “Поздрав от България” и “Новогодишно веселие”. Новата година по традиция ще донесе и “Празничен хоровод”, за да е успешна и щастлива 2021 година. “С песните на Канарите” – концертът от Стара Загора, пък ще ни радва в първите три дни на Новата година. Може да го гледате на 1, 2 и 3 януари от 19.30 часа по телевизия “Планета Фолк”.

КАТЕГОРИИ