Малена блести на бяло парти с сърцето на София

Малена блести на бяло парти с сърцето на София

Лятото още е тук и независимо, че е края на август, летните емоции определят ритъма на светския живот. В сърцето на столичната улица Витошка куп звезди се събраха на бялото парти по повод откриването на ново кулинарно бижу. Всички пристигнаха облечени в бяло и видимо добро настроение. Азиатски кулинарни изкушения, изискани коктейли и невероятна атмосфера допълваха официалното откриване.
2
Свежо присъствие към лятното парти в бяло бе младата музикална надежда на “Пайнер” - красивата Малена. С чара си тя омая гостите и те бяха категорични, че достойно може да носи и короната на Мис Свят. И още звездно присъствие от телевизия “Планета” бе на това бяло парти в лицето на Ива Атанасова.
3
Звездният ПР Атанас Лазаров посрещна на червения килим още Андреа, в компанията на своя брат Йордан, фитнес-гуруто Адриан Зурков, Мистър Ливан - съпруг на красивата Еднжи Касабие, Цвети Разложка, Жената Каучук - Сирма Добрева, певицата Анн Джи. Тук бяха още водещият на риалити-формата “Сървайвър 7” - Ваня Джаферович и чаровната му съпруга Евгения, както и много представители на бизнеса и артистичния свят у нас.
С дъжд от злато, фойерверки и бял дим, стелещ се над червения килим, както и впечатляваща декорация в бяло, дело на топ-дизайнерката Соня Атанасова, бялото парти в сърцето на София остави своя индивидуален почерк.
Снимки: Иван Коловос

КАТЕГОРИИ