Малена е категорична с “Обичам те”

Малена е категорична с “Обичам те”

“Малена, страхотна сте! Творчество Ви толкова много се отличава. Запазете тази различност, тези красиви романтични текстове… Страхотен подарък за нас за предстоящите празници… От името на всички онези, чиято най-голяма любов в живота не се е получила ,а сте обичали адски силно …. Благодарим ти Малена за тази история… Какво попадение от Малена. Харесва ми… Това е най-добрият проект на Малена досега! Браво на Гурманов за текста, двамата с Малена са страхотно дуо за правене на хитове… Отново успя да ме накараш да настръхна от гласа ти, да се разплача и да се върна някъде назад, там където макар и да имаше много болка… Маленче, браво!”, не крият задоволството си феновете от новия музикален проект, представен ни от Малена.

2
“Обичам те” наистина развълнува зрителите. Музиката на песента е на  DJ Цеци Лудата Глава, текстът – на Николай Гурманов, а аранжимента е направен от Дидо Калпаков. Видеоклипът е с режисьор Иван Димитров – Torex по сценарий на самата Малена и на DJ Цеци Лудата Глава. Неговата премиера бе в YouTube канала на “Пайнер” - PlanetaOfficial и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K.

“Подарявам ви “ОБИЧАМ ТЕ” - специална песен за мен, много емоционална и силна. Надявам се да ви докосне и да я усетите толкова силно, колкото мен! Благодаря на всички замесени в този проект, на целия ми екип, на музикална компания “Пайнер” и на всички спонсори във видеото! Желая Ви приятно слушане и весели Коледни празници, ОБИЧАЙТЕ СЕ!”, е емоционалното послание на Малена, с което тя ни подари своята нова песен и видеоклип.

 

КАТЕГОРИИ