Малена с песен-послание за 8 март

Малена с песен-послание за 8 март
Слушай в Стрийминг Платформите

Случайно или не Малена реши да представи най-новия си музикален проект със заглавие “Късмет” точно на 8 март. Певицата избра най-женския ден в годината, за да се обърне към своите почитатели.

“Подарявам ви тази любовна история да заредите сърцата си с много положителни емоции и да ги предадете на любимите си хора! Ценете всеки миг от живота, защото той е подарен! Бъдете здрави!”, написа младата изпълнителка.

2
Видеоклипът на песента “Късмет” направи своята премиера в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial, а вечерта и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K. Музиката и аранжимента са на Радомир Кишев, текстът е на Николай Гурманов, а режисьор на лентата е Иван Димитров – Torex. Самата Малена пък е сценарист на видеоклипа “Късмет”.

“Малена е унищожително красива млада дама… С “300 дни” и тази песен Малена наистина ме грабнаха. Нека продължава да се развива и прави повече такива песни, отиват ѝ… Много добър проект от Малена. Имахме нужда от такава песен с позитивизъм и красота… Наблюдаваме страхотен прогрес при Малена. Невероятна е. Изглежда различна, много е хубава! Толкова добра, напълни ми душата, Маленка!”, не крият положителните си емоции и почитателите на поп-фолка.

КАТЕГОРИИ