Малина: Смятам, че “При теб ми е сърцето” е проект, който ще остави следа

Малина: Смятам, че “При теб ми е сърцето” е проект, който ще остави следа

Тази седмица в “Автограф” гостува Малина. Тя разкрива своя почерк на работа през годините, а именно, че не създава много често песни, защото държи на качеството и високото ниво. За своята продукция тя казва, че е доста прецизирана, дори може да я нарече бутикова, защото предпочита да прави стойностни неща, които да имат собствено излъчване. Смята, че съумява в годините да поддържа тази линия и сега за пореден път не изневери на себе си с песента “При теб ми е сърцето“.

“Смятам, че това е един много успешен продукт в моята карирера. Отчитам го като такъв, който ще остави следа, ще бъде забелязан и съм почти сигурна, че ще се състезава в номинации следващата година. Моята заслуга беше най-малка в това видео, тя се състоеше просто в това да отида и да изпея песента. Заслугата е изцяло на екипа, а аз останах напълно удовлетворена от отлично свършената работа на професионалистите и на хората, които работиха по това видео. Мога само да бъда щастлива от всичко, което ми се случи”, казва Малина.

Певицата усилено се подготвя за концерта “14 години телевизия “Планета” и очаква това да бъде едно много приятно изживяване. Споделя, че там, където най-добре може да покаже своя потенциал, е голямата сцена. Тя винаги е била предизвикателство за нея.

“Аз съм убедена, че зала “Арена Армеец” ще бъде пълна и нашите верни почитатели ще бъдат там за пореден път. Всеки един от водещите изпълнители на “Пайнер” има стотици хиляди реални почитатели, като всичко това обединено прави милионна маса, която е не само в България, но и по целия свят. Това пък още веднъж доказва, че има нужда от тази музика. Та ние сме най-работещия и най-гледания жанр. Единсвеното, което мога да препоръчам на моите колеги, е да бъдем стойностни, нека да не се поддаваме на по-бързо смилаемите парчета и смятам, че няма да имаме проблеми,“ казва още Малина в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ