Малина с Галин в “Грехове”

Малина с Галин в “Грехове”

“Брутална! От 1-во слушане много ми хареса. Неочаквано добра комбинация с Галин, супер яко се е получило!”, “Малина много рядко вади проекти, но когато го направи, говорим за качество. При нея не е важно количеството. Всичко е изпипано от-до. Просто името “Малина”, говори силно и много. Винаги е пускала най-силните и добри клипове още преди 10-15 години.”, “Eто това е истинска заява за ХИТ! За първи път тази година усетих една песен истински. Текст, музика, клип, всичко е на ниво. Не мога да спра да я слушам.”


С такива суперлативи феновете засипаха Малина след премиерата в PlanetaOfficial на най-новия й видеоклип “Грехове” ft. Галин. Певицата определено може да бъде доволна от реакцията на Нейно Величество Публиката.

“Това е една от най-хубавите ми песни, защото като усещане е много близо до мен и ме вълнува много. Имах достатъчно време, за да я изпипам и да постигна максимума като аранжимент, звук и текст”, споделя Малина пред www.planeta.tv.


Песента “Грехове” е по музика и аранжимент на Йорданчо Василковски – Оцко, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева. Режисьор на лентата е Георги Манов, а кадрите са заснети от оператора Георги Марков. Красивите хореографии са на балет “Веда Джуниър”. Малина посрещна премиерата на “Грехове” на второто си турне в Америка. Песента ще получи своята международна премиера още утре, когато е концерта в Торонто, Канада. “Грехове” ще звучи и в САЩ – на 5 октомври в Чикаго, Илинойс, на 6-ти в Детройт, Мичиган, както и на 7-ми в Нейпълс, щата Флорида.

КАТЕГОРИИ