Малина с първо турне в САЩ

Малина с първо турне в САЩ

В края на ноември Малина ще отлети за САЩ, за своето първо турне зад Океана. Певицата е много развълнувана от предстоящото пътуване и среща с българската общност в Америка, която отдавна отправя покани към звездата на музикална компания “Пайнер”. Малина ще отлети за САЩ с двама музиканти, които ще бъдат част от нейното музикално-танцувално шоу. Това са Емил Михайлов – ударни инструменти и Николай Суботинов – клавир, вокали и китара, с които певицата ще поднесе уникален няколкочасов спектакъл по време на своите концерти. Малина споделя, че съжалява, че няма да може да включи в представянето си и своя балет – VIP Dance, но пък обещава, че цялата грандиозност и мащабност на шоуто й няма да е по-малка.
Първият концерт на изпълнителката ще бъде на 29 ноември в Тампа, а след това концерти ще има и в Ню Йорк, Чикаго, Лас Вегас, Атланта и Детройт. За съжаление Малина ще пропусне концерта за 13-тия рожден ден на телевизия “Планета” на 1-ви декември, но пък заедно с българите в САЩ ще отпразнуват заедно годишнината с много песни и танци. Малина разкрива, че е подготвила разнообразен репертоар – както най-големите си хитове, така и много популярни музикални предложения от други жанрове. Специално за нашите сънародните тя за първи път е подготвила и фолклорна китка с народни песни.
За първи път Малина ще гостува и на българите в Канада, а концертите й там ще са на 19 декември в Монреал и на 20-ти в Торонто. След това певицата отново ще се върне в САЩ за още няколко концерта в САЩ – в Кейп код, в Денвър, в Сиатъл и отново в Чикаго.

Ето и датите, на коита Малина ще има концерти в САЩ И Канада

29.11. - Тампа
05.12. - Ню Йорк
06.12. - Чикаго
10.12. - Лас Вегас
12. 12. - Атланта
13.12.  - Детройт
19.12. - Монреал
20.12. - Торонто
21. 12.-  Кейп код
26.12. - Денвър
27.12. - Сиатъл
31.12. - Чикаго

КАТЕГОРИИ