Малина в “Автограф”: Залагам на дисциплина и постоянство

Малина в “Автограф”: Залагам на дисциплина и постоянство

Новият брой на “Автограф” ще срещне зрителите с певицата, която винаги е държала на различното и атрактивното в своите проекти – Малина.
Изпълнителката разкрива подробности за създаването на най-новата си песен със заглавие “Амнезия”, която набира все по-голям брой почитатели. За нея тя казва, че я е подготвяла близо две години, като е вложила цялото си желание и любов.

“Смятам, че моментът беше много подходящ за такава песен. Мисля, че имаше нужда от нещо ново и различно. Много песни се пускат едновременно, всеки се стреми да бъде актуален и на гребена на вълната.  Но аз мисля, че нещата трябва да се изпипват и да се прецизират. И най-важното е да търсиш нещо, което на теб да ти харесва. Ако ти го усетиш, ще му предадеш достатъчно енергия, настроение и ще направиш всичко възможно то да достигне до публиката и да го почувства и тя по този начин”, споделя Малина.

Певицата е забелязала, че от няколко години има една тенденция, според която, ако някой направи песен и тя е успешна разбира се, всички стремглаво се втурват да създават песни от същата вълна. Малина не смята,  че това е лош пример, тъй като по този начин се налага даден вид стил. Единственото, което я притеснява е, че се получава едно преповтаряне на песните.

“Когато много изпълнители започнат да работят с един и същ композитор, тогава идва малко в повече. Тази е причината за уеднаквяването на песните, а не че композиторът е еднотипен и че няма стил. Много изпълнители, малко композитори, много песни, голяма динамика – ето това води до еднотипност”, признава певицата.

В “Автограф” Малина разкрива как успява да поддържа тази перфектна физическа форма, в която я виждаме във видеото на “Амнезия”.  Казва, че й коства и много, и малко, защото трябва постоянство.

“Много е трудно да бъдеш постоянен с този ритъм на живот, с това, което се изисква от мен. Аз съм успяла във времето да го превърна в мой начин на живот и затова на мен не ми тежи. Съумях да бъда дисциплинирана спрямо себе си, за да мога да се справям с всичко” - така Малина разкрива тайната на изящната си фигура.

 

КАТЕГОРИИ