Малина впечатли публиката с “Амнезия”

Малина впечатли публиката с “Амнезия”

Малина успя да изненада феновете си отново. Само преди ден звездата направи премиера на най-новия си видеоклип, който е към песента “Амнезия”.
Изключително красиви и впечатляващи визии демонстрира певицата. Положителните отзиви от страна на публиката не закъсняха и те засипаха проекта с положителни коментари – както за видеоклипа, така и за музиката.
Песента “Амнезия” имаше своята премиера по време на турнето “Планета Лято 2014”, където Малина бе сред най-аплодираните участници, като поднесе за пореден път уникално шоу. Именно с тази песен изпълнителката стартираше микса си и успяваше да взриви хората по площадите и стадионите.
Текстът на “Амнезия” е на Веселин Веселинов, аранжиментът е на Калин Димитров.
За видеото Малина се довери на режисьора и оператор Георги Марков, стедикам Иван Иванов. Монтажът и специалните ефекти са на Орлин Станев.
Изпълнителката е благодарна на целия снимачен екип, както и на гримьора Кирил Чалъков, стилистите Стоян Апостолов и Стани /дизайн/, коса – Стельо.
”Амнезия” вече успя да грабне вниманието на меломаните, а видеото е достъпно в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube – Planeta Official.

КАТЕГОРИИ